Van Hest Centrale Verwarming

Al bijna 25 jaar uw vertrouwd adres!

Welke merken ketels plaatsen wij?

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij met een aantal bekende merken.

 • Nefit (TrendLine serie en de 9000i serie)
 • Vaillant (Vaillant ecoTEC plus en de Vaillant ecoTEC exclusive)
 • Remeha (Calenta Ace)

Nefit TrendLine II

 

TrendLine II is de eerste van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en ‘future proof’. Er zijn twee TrendLine toestellen met verschillende vermogens.

TrendLine Aquapower plus ll

Meer comfort, minder energie

De TrendLine AquaPower Plus II cv-ketel staat garant voor snel en veel warm water. Dat betekent extra snel warm water en extra veel warm water tegelijk. De compacte voorraadboiler van de cv-ketel heeft zelfs meer ‘power’ dan een traditionele boiler van 80 liter. Dat bespaart niet alleen energie, maar ook veel ruimte.

9000i

Intelligent. Iconisch. Innovatief.

De Nefit 9000i belichaamt de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving. Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek dient de mens; niet andersom.

9000i Aquapower plus

Kies je voor de 9000i AquaPower Plus, dan staat er 40 liter warm water voor je klaar in de energiezuinige, geïntegreerde RVS boiler. De 9000i heeft een superzuinige, toerengeregelde Low Energy-Long Life pomp en is gemaakt voor energie zuinige prestaties met respect voor het milieu (zie energielabel). De pomp bespaart daarmee tot 800 euro over de totale levensduur. In combinatie met de EasyControl thermostaat is energielabel A+ mogelijk. De volledig geïsoleerde mantel maakt dat het toestel superstil is in gebruik. Je hoort het nagenoeg niet als de 9000i z’n werk doet.

Voorzien van gepatenteerde universele adapter: af fabriek geschikt voor de aansluiting op alle gangbare rookgasafvoer/ luchttoevoersystemen, zowel parallelle als concentrische.

 

Vaillant ecoTEC plus

Slim verwarmen in een modern ontwerp

 • Baanbrekende technologie past zich aan verschillende gaskwaliteiten aan
 • Zeer stil met modulatie tot 1:9 dankzij IoniDetect technologie
 • Doorontwikkeld op lang bewezen kwaliteit
 • Modern ontwerp en bedieningsconcept:
 • Hybride ready: verwarm efficiënter dan ooit

Comfort voor iedereen
Voor elke warmtebehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad. De ecoTEC plus is beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6.

 

Vaillant ecoTEC exclusive

Geen compromis, alleen het beste

 • Zeer stil, met hoge modulatie (tot 1:12) waardoor de ketel zeer energiezuinig werkt
 • Profiteer van de intelligente en toekomstbestendige IoniDetect technologie
 • Hybride ready: combineer de hr-ketel met een warmtepomp
 • Levert extra veel én energiezuinig warm tapwater
 • A+ label voor verwarming i.c.m. thermostaten: vSMART, sensoHOME + buitenvoeler of de sensoCOMFORT regelaar

Remeha Calenta Ace

Met de Remeha Calenta Ace kies je voor luxe wooncomfort. Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan andere cv-ketels. De optionele automatische bijvulinrichting maakt je leven nog makkelijker. Hij zorgt ervoor dat de waterdruk in je ketel nooit te laag wordt. Knoeien met een vulslang is daarmee verleden tijd.

Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst. De Calenta Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen.