Van Hest Centrale Verwarming

Al 25 jaar uw vertrouwd adres!

Onderhoud en/of reparaties CV-ketel e.d.

Het is verstandig uw ketel ‘jaarlijks’ door een erkend InstallQ installateur te onderhouden en controleren. Zo kunt u een slechte verbranding tegen gaan alsmede onnodige reparatiekosten. Onderhoud en controle aan uw CV-ketel wordt uitgevoerd door het gebruik van goede meetapparatuur waarmee wij uw ketel zo optimaal mogelijk afstellen.

Door onderhoud en controle haalt u ook het beste rendement uit uw cv ketel !

Snelle service

Wij werken met een onderhoudscontract. Wat houdt dit in.

De ketel krijgt een onderhoudsbeurt inclusief max. 18 maanden service*. Materiaalkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de CV-ketel helemaal nagekeken, schoongemaakt en opnieuw afgesteld. Eventuele mankementen die dan aan het licht komen worden hersteld en defecte onderdelen worden vervangen.

Eerst wordt de werking van de CV-ketel gecontroleerd. De prestaties en de uitstoot worden gemeten. De brander wordt schoongemaakt en indien nodig wordt water bijgevuld en ontlucht. Daarna wordt de CV-ketel getoetst op diverse veiligheidseisen. Zoals de controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Ook wordt er een rookgasanalyse gedaan. Na de onderhoudsbeurt spreekt de servicemonteur de bevindingen met u door.

Tussentijds water bijvullen (indien de ketel daarnaar vraagt) dient u zelf te doen.

*Om van onze diensten gebruik te kunnen blijven maken, dient de volgende onderhoudsbeurt binnen 18 maanden te zijn afgesproken.

Wat houdt de service in! Wanneer u een storing heeft aan de ketel dan proberen wij deze binnen 24 uur vakkundig voor u op te lossen. (Echter door drukte kan het langer duren dan u van ons gewend bent.) U betaalt dan geen voorrijkosten en arbeidsuren, alleen eventueel materiaalkosten.

Wilt u nog een toelichting, dan horen wij dat natuurlijk graag.

Heeft u een afspraak en bent u verhinderd?
Indien u de afspraak 24 uur van te voren afzegt**, worden er geen kosten in rekening gebracht. Mocht u dit nalaten, dan zal de gereserveerde tijd bij u in rekening worden gebracht.

Tevens houden wij ons aan de Algemene voorwaarden voor installatiewerk voor consumenten en zijn na te lezen op www.technieknederland.nl

** werkdagen

Omdat we onze service willen waarborgen voor onze huidige klanten, nemen we géén nieuwe klanten meer aan.